Meistä

Tplus on elintarviketeollisuuden raaka-aineiden jälleenmyyjä ja agentuuriliike. Tarjoamme laajan valikoiman raaka-aineita elintarviketeollisuuden tarpeisiin, muun muassa leipomotuotteisiin, valmisruokiin, välipaloihin, makeisiin sekä meijeriteollisuudelle. Olemme mukana tuotteen kaikissa elinkaaren vaiheissa; jaamme tietoa tulevista ruokatrendeistä, uusista raaka-aineista ja tuoteideoista sekä autamme asiakkaitamme löytämään sopivimmat ratkaisut heidän tarpeisiinsa.

Tärkeä osa menestystämme on hyvä ja tiivis yhteistyö päämiestemme kanssa, joiden tietotaito täydentää omaa osaamistamme. Pitkäaikaiset asiakas- ja päämiessuhteet osoittavat, että olemme luotettava yhteistyökumppani. Keskinäinen luottamus on tuottavan yhteistyön edellytys. Toimittajia valitessamme edellytämme, että yhteistyökumppaniemme laatuasiat ovat moitteettomassa kunnossa.

Osallistumme aktiivisesti asiakkaiden tuotekehitysprojekteihin päämiestemme kanssa. Kehitämme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaittemme tarpeita. Suurimmalla osalla päämiehistämme on tuotekehitysyksiköt pilot-laitteistoineen, joita asiakkaamme ovat tervetulleita käyttämään sopivimpien ratkaisujen löytämiseksi.

Samoissa tiloissa Tplussan kanssa toimii emoyhtiö Esope Oy, joka tuo maahan raaka-aineita sekä lisä- ja apuaineita eri teollisuudenaloille (https://www.esope.fi).